Известие

Collapse
No announcement yet.

Горни носачи за 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То по "Първа Българска Армия" и БТР да тестваш доста бързо ще му изпадне някое колело...
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Не знам. За 7 години каране на предишната ми 33-ка всеки ден по тоя булевард, успях да убия един преден амортисьор и 2 пъти лагери и тампони на предните амортисьори. А не е да съм я жалил. Отиде на скрап, защото изгни. А ходовата част си беше добре. Не се плашете от тоя булевард. Дайте ми коли за тестване.
      Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 00:06.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        Не знам. За 7 години каране на предишната ми 33-ка всеки ден по тоя булевард, успях да убия един преден амортисьор и 2 пъти лагери и тампони на предните амортисьори. А не е да съм я жалил. Отиде на скрап, защото изгни. А ходовата част си беше добре. Не се плашете от тоя булевард. Дайте ми коли за тестване.
        Бих ти дал мойта но.....после ще ти отворя много работа.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Бих ти дал мойта но.....после ще ти отворя много работа.
          Ааа ... и после да гледам снимки у фейсо на Боби и на бат Венци как маа с оня големия чук .. недей .. немаме нерви за тва
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            Ааа ... и после да гледам снимки у фейсо на Боби и на бат Венци как маа с оня големия чук .. недей .. немаме нерви за тва
            Пепел ти на клавиатурата!!!!
            .....корем ме заболе рано сутрин с тия твои писания.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Какво става с "тестовете" , колко Километра се минаха,как са нещата.. пускайте по малко инфо
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Mury развитие по темата????

Comment

Няма,всичко пропадна,защото нямаше желаещи................аз имам един останал,но не помня какъв е,ляв или десен,имам и шарнир за него.Някой ако го иска,веднага му го пращам.
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И кво, целия форум реве от тия носачи (оригиналните) ама никой не пожела да си купи едни които си се обслужват за без пари направо.... думи нямам
                    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

на някои ако му трябват 2 горни и 2 долни носача да пише
                      sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Колеги, горните носачи на 156/147/GT са не по-малко проблемни. Има ли вариант за изработка и на такива носачи? Аз лично ще съм първия който ще си сложи такъв!
                        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

@Mury и @всички - какво стана с т. нар. обслужваеми носачи, или се отказахте от облагородяването на 159-ките. Мъри, ако си спомняш преди 3 години говорихме по въпроса, чаках 3-4 месеца, ама хората свързани с процеса по култивиране на мъртвородените горни носачи не им се занимаваше. Още преди 3 години нямаше кой да ги произведе! После схемата се провалила заради липса на желаещи... Да продължавам ли да се надявам един ден да имам нормален носач, или да се примиря и да вземам отново горни носачи след 3 години и 30 000 км. И да продължавам да се чудя, в цената на винетките ли е проблема, в кашкавала на TRW-тата ли е или в мен, че за 11 години не се научих на по-добро от Миланската марка
                          Last edited by SwappeR; d.m.y г., 23:43.
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                          Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                          Alfa Romeo 146 ti

Comment

Те се рециклират няма смисъл да взимаш нови има един човек в село Лозен който сменя шарнирите моите ги пращах и съм доволен
                            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Alfa tuner Покажи съобщение
                              Те се рециклират няма смисъл да взимаш нови има един човек в село Лозен който сменя шарнирите моите ги пращах и съм доволен
                              Предполагам, че реже отдолу, за да извади шарнира?
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09 - Remapped - Ex
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97 - Ex
                              Lancia Phedra 2.2 JTD '03

Comment

Много жалко, че е пропаднало това с тези носачи...точно от това имам нужда сега. И тъй, сега какво ще ме посъветвате колеги? Какви горни носачу да си сложа на моята 159ка? Нямам никаква представа, говорят ми за ТРВ и за Лемфьордер, но след като изчетох цялата тема... Подайте съвет!

Comment

Working...
                                X